Indledning
Montana Furniture A/S er et dansk møbelfirma, som blev etableret i 1982. Montana producerer udover reolsystemer til opbevaring også skabe, borde, stole og spejle.

Den familieejet møbelvirksomhed er grundlagt af Peter J. Lassen, som også er designer af Montana systemet.

Virksomheden ledes i dag af sønnen Joakim Lassen. Montanas produkter er miljøvenlige, da virksomheden bl.a. er certificeret med Det Danske Indeklimamærke.

Uddrag
Gitte søger på nettet og laver en samling af links til relevante hjemmesider med reoler og skabe. Karsten undersøger muligheden for at renovere køkkenet større.

Gitte og Karsten diskuterer frem og tilbage. Karsten (Initiativtager) beslutter, at de skal tage ud og kigge på forskellige opbevaringsmuligheder om lørdagen.

Gittes søster (influent) har i øvrigt købt de nyeste reoler fra Montana, og fortæller positivt om dem til Gitte og Karsten.

---

Montanas målgruppe på producentmarkedet er de etablerede virksomheder på det industrielle marked - det vil typisk være virksomheder i store brancher fx Nykredit.

Det industrielle marked vedrører køb til brug i virksomhedens produktionsproces, det vil sige, hvis man går ud fra at virksomheden køber reoler fra Montana, er de købt til virksomhedens egen drift.

I den etablerede virksomhed, ville købet af Montana-reoler være et modificeret genkøb, eftersom det i mange tilfælde vil være en fornyelse af et lignende produkt.

Det kan fx være, at virksomhedens opbevaringssystem er forældet, og i det tilfælde erstatte dem med nye Montana reoler.