Indledning
Montana Furniture A/S er et dansk møbelfirma, som blev etableret i 1982. Montana producerer udover reolsystemer til opbevaring også skabe, borde, stole og spejle.

Den familieejet møbelvirksomhed er grundlagt af Peter J. Lassen, som også er designer af Montana systemet. Virksomheden ledes i dag af sønnen Joakim Lassen.

Montanas produkter er miljøvenlige, da virksomheden bl.a. er certificeret med Det Danske Indeklimamærke.

Uddrag
Montanas forbrugere er ude i et overvejelseskøb, når de køber et produkt fra Montana, eftersom prisen er høj og der vil overvejes alternativer.

Alternativerne kunne både være lignende produkter fra andre mærker, det kunne også være, at der diskuteres farver, moduler mm., som følge af Montanas brede udvalg.

Behovet for selvrealisering er i spil, når det drejer sig om et Montana-produkt. Behovet spiller ind, fordi mange ofte drømmer om lækre, kvalitetsrige møbler lige fra da de flytter hjemmefra, men blot ikke har haft råd eller prioriteret deres penge anderledes.

Forbrugeren har købemotivet Veblen, idet man signalerer, at man har råd til dyre møbler - derudover har man et ønske om kvalitet og holdbarhed.

---

Gitte søger på nettet og laver en samling af links til relevante hjemmesider med reoler og skabe. Karsten undersøger muligheden for at renovere køkkenet større.

Gitte og Karsten diskuterer frem og tilbage. Karsten (Initiativtager) beslutter, at de skal tage ud og kigge på forskellige opbevaringsmuligheder om lørdagen.

Gittes søster (influent) har i øvrigt købt de nyeste reoler fra Montana, og fortæller positivt om dem til Gitte og Karsten.