Brug for hjælp?

Få svar på dine spørgsmål, og kontakt os her

info-card Kontakt-info

Vi klør på for at svare på din henvendelse inden for 48 timer. Tjek også vores FAQ, hvor du finder svar på de fleste spørgsmål.

FAQ

Få svar på dine spørgsmål her

Inspo medlemskab

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan nemt og hurtigt afmelde dit abonnement under “Min profil” –> “Abonnement” –> Vælg det abonnement, du vil afmelde.

Jeg har glemt min adgangskode – hvordan nulstiller jeg den?

Det gør du ved at trykke på ”Login” og derefter “Glemt adgangskode”.

Hvordan skifter jeg betalingskort på mit medlemskab?

Det er pt. ikke muligt. Vi arbejder på det teknisk, men indtil videre er løsningen at opsige dit nuværende abonnement og oprette et nyt med en anden mailadresse og betalingskort.

Hvordan skifter jeg mail på min bruger?

Du kan skifte din mailadresse under “Min profil” –> “Rediger din konto”. Skriv din nye mail under “E-mailadresse”, og tryk “Gem ændringer”.

Hvor mange hjælpemidler kan jeg downloade på inspo?

Med et månedligt inspo-abonnement til 39 kr. får du 20 downloads hver 30. dag. I det halvårlige inspo-abonnement har du adgang til 30 downloads pr. 30. dag.

Jeg har brugt mine downloads. Kan jeg købe nye?

Lige nu er det ikke muligt, men vi arbejder på en løsning. Indtil da kan du købe flere downloads ved at oprette et nyt abonnement med en anden mailadresse.

Jeg har købt medlemskab, men kan ikke downloade opgaver. Hvad gør jeg?

Det kan være at den bruger du er logget ind på ikke har et aktivt abonnement. Tjek derfor om du er logget ind på den rigtige bruger. Og ellers skriv en mail til support@inspo.dk, så løser vi det 🙂

Generelt

Hvilken holdning har inspo til snyd og plagiering?

Vi er stærkt imod plagiat og snyd. Inspo eksisterer for at hjælpe dig med at lære via inspiration. Ikke at kopiere andres arbejde.

Hvordan bruger jeg inspo korrekt uden at plagiere?
  • Undgå at kopiere tekststykker direkte fra opgaverne, noterne og hjælpemidlerne på inspo.
  • Brug inspo til inspiration og til at forstå, hvordan sproget, stilen og opbygningen kan se ud.
  • Brug opgaverne til at tjekke, om du har forstået indholdet korrekt.
Er inspo ulovligt?

Nej, tværtimod. Det er helt lovligt at bruge opgaverne på inspo til inspiration og hjælp til lektier, afleveringer osv. Til prøver og eksaminer, hvor hjælpemidler er tilladt, er det selvfølgelig lovligt at få inspiration af inspos materialer. Sørg for at downloade de materialer, du har brug for, før den pågældende prøve eller eksamen. Derimod er det ikke efter reglerne at aflevere eller kopiere direkte fra inspo-materialer. Det er snyd, og du vil højst sandsynligt blive taget i plagiatkontrollen.

Hvornår startede inspo?

Inspo startede i 2018. I de mellemliggende år har vi brugt tiden på at opbygge en solid base af viden på en velgennemtestet platform, så det bliver så nemt og smidigt som muligt for dig at udvikle din læring.

Findes inspo kun i Danmark?

Udover i Danmark er vi også repræsenteret i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland og UK.

Søger inspo flere medarbejdere?

Inspo udvider holdet løbende, så send gerne din ansøgning til job@inspo.dk 🙂

Hvor meget koster et medlemskab på inspo?

Et månedsabonnement hos inspo koster 39 kr. Køber du abonnement for et halvt år ad gangen, får du det for 29 kr. om måneden. Medlemskabet kan købes med et betalingskort. Du kan købe dit medlemskab her – så har du adgang til hele inspo-databasen af opgaver, hjælpemidler, noter osv. om 1 minut.

Kan man bruge inspo offline?

Ja, det kan du, hvis du downloader de opgaver, du har låst op, mens du er online. Ellers er det foreløbigt ikke muligt at bruge inspo uden at være på internettet.

Hvem skriver på inspo?

Vores elevopgaver er skrevet af nuværende og tidligere gymnasieelever, hvorefter opgaverne er blevet kvalitetstjekket af vores redaktion. Inspos egne producerede materialer er udarbejdet af vores dygtige redaktion.

Til undervisere

Kan jeg få adgang til inspo?

Ja, alle undervisere kan få gratis adgang til inspo. Skriv en mail til support@inspo.dk om læreradgang. Så opretter vi dig 🙂

Opgaver

Hvor kommer inspo-opgaverne fra?

Størstedelen af vores opgaver er tidligere afleverede elevopgaver, som gymnasierne har indekseret i deres plagiatsystem. Vi gennemlæser og kvalitetstjekker alt, som vi får tilsendt, og det vi selv udarbejder. Det vil blive betragtet som plagiat, hvis du kopierer tekststykker fra inspo.

Kan jeg uploade mine egne opgaver?

Ja, det kan du sagtens. Husk først at uploade din opgave eller aflevering til os, et stykke tid efter at du selv har afleveret den. Du skulle jo nødigt blive snuppet for plagiat af din egen opgave.

Jeg har fået plagiat for min egen opgave – kan I hjælpe?

Ja, selvfølgelig kan vi hjælpe, når det er din egen opgave, du har uploadet. Send os en mail på support@inspo.dk. Skriv i mailen, hvilken opgave det drejer sig om, og ca. hvornår du uploadede den til os. Så vender vi tilbage.