Indledning
Montana Furniture A/S er et dansk møbelfirma, som blev etableret i 1982. Montana producerer udover reolsystemer til opbevaring også skabe, borde, stole og spejle.

Den familieejet møbelvirksomhed er grundlagt af Peter J. Lassen, som også er designer af Montana systemet. Virksomheden ledes i dag af sønnen Joakim Lassen.

Montanas produkter er miljøvenlige, da virksomheden bl.a. er certificeret med Det Danske Indeklimamærke.

Montana henvender sig både til producentmarkedet (B2B) og konsumentmarkedet (B2C). Montana har udviklet et butikskoncept som hedder Montana By, det gør det muligt for privatkunder at købe Montanas produkter.

Uddrag
Gitte søger på nettet og laver en samling af links til relevante hjemmesider med reoler og skabe. Karsten undersøger muligheden for at renovere køkkenet større.

Gitte og Karsten diskuterer frem og tilbage. Karsten (Initiativtager) beslutter, at de skal tage ud og kigge på forskellige opbevaringsmuligheder om lørdagen.

Gittes søster (influent) har i øvrigt købt de nyeste reoler fra Montana, og fortæller positivt om dem til Gitte og Karsten.

---

I efterkøbsadfærden afgør parret, om købet var tilfredsstillende. Gitte (konsument) har haft stor gavn af skabene, og er glad for at hun nu nemt kan komme til hendes køkkenredskaber.

Karsten har derimod ikke brugt skabene, eftersom det er Gitte der laver mad - han mener, at de godt kunne have nøjes med et skab fra IKEA.