Problemformulering
“Hvilke væksttiltag kan Louis Vuitton foretage?

Indledning
Tøjbranchen er under stærkt pres fra konstant omskiftelig mode og presses på nuværende tidspunkt også fra andre stærkt relevante faktorer såsom øget fokus på bæredygtighed og konkurrencen fra e-handel. Dette tvinger hele tøjbranchen til at forny sig løbende og kigge efter nye muligheder og væksttiltag.

Indholdsfortegnelse
Indledning
Problemstilling:
Problemformulering:
Arbejdsspørgsmål:
Virksomhedskarakteristik
Værdikædeanalyse
- Produktudvikling
- Produktion
- Marketing
- Salg & Service
Målgruppen og målgruppens købsadfærd
- Personas
Omverdensanalyse
- Den afhængige verden
- Konkurrenter
- Leverandører
- Kunder
- Den uafhængige verden
- Massemedier
- Demografiske forhold
- Teknologiske forhold
- Kulturelle forhold
- Økonomiske forhold
- Lovgivningsmæssige forhold
- Miljø
- SWOT
Vurdering
Konklusion

Uddrag
Louis Vuitton er et mærke som er kendt for sine eksklusive råvarer, som kunderne vægter højt samt betaler for. De har en primær målgruppe til folk med pengepungen fyldt. også i aldersgruppen 20-45-årsalderen.

Kunder hos Louis Vuitton er ”veblen” da de har penge nok til at købe de produkter som Louis Vuitton laver. Deres rådighedsbeløb er højt. De ligger i den såkaldte overklasse.

Personas
Lars er 36 år gammel og er gift med Lone på 30, de har to børn Jens og Casper på henholdsvis 3 år og 5 år. Lars elsker at købe mærkevarer møbler, sko, tøj, tv osv.

Han er direktør for Tandbørste.dk som er et kæmpe internationalt firma han arbejder alle hverdage fra 6 til 15:30. Hans årsindkomst ligger på 1,2 millioner.

Hans kone Lone, hun er uddannet frisør. Lars har altid været glad for at forkæle Lone derhjemme. Hun bliver nemlig snart 31 år, og han vil gerne forkæle hende lidt ekstra i år til hendes fødselsdag.

Så han har planlagt at købe en Louis Vuitton taske til hende i gave. Lars tænker ikke på den pris som tasken koster, men mere at det er mærkevare og den taske symboliserer til omverdenen at man har pengepungen fyldt derhjemme.