Kostanalyse rapport | Biologi

Formål:

I dette forsøg skal I undersøge energiindholdet og mængden af de forskellige energi­givende stoffer i kosten. Undersøgelsen skal give et billede af jeres ”normale” dagskost. Kosten varierer dog typisk fra dag til dag, så undersøgelsen kan aldrig blive helt præcis. Men undersøgelsen kan give et indtryk af, om man spiser fornuftigt i forhold til ernæringseksperternes anbefalinger.

Indholdsfortegnelse
Formål 3
Teori 3
Hypotese 5
Materialer 5
Fremgangsmåde 5
Resultater 6
Resultatbehandling 6
Diskussion 7
Vurdering af forsøgets metode: 8
Konklusion 8
Kildeangivelse 9

Uddrag
Det døgn jeg valgte for at veje og nedskrive alt det jeg spiste og drak, var lørdag d. 19/11-16. Det var fordi jeg var hjemme næsten hele dagen da jeg havde travlt med lektier. Det var nemt for mig at veje alt det jeg spiste og nedskrive det. Jeg valgte at starte med morgenmad, som man normalt også gør. Jeg placerede vægten på et bord i køkkenet. Alt det jeg skulle spise til morgenmad vare placeret lige ved siden af vægten, da jeg skulle veje al det jeg skulle spise og drikke. Vægten nulstillede jeg, da jeg skulle finde den mest præcise vægt som muligt. Varer som mælk vejede jeg i glas, da det ikke var muligt for mig at veje mælken uden et glas, så selvfølgelig vejede jeg glasset før jeg vejede det med mælk i, også tog jeg de to resultater fra hinanden for at finde mælkens vægt. Det samme gjorde med resten af de ting jeg skulle spise/drikke som man ikke kunne måle uden glas eller andre ”beholdere”.

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!