Indholdsfortegnelse
Forklar hvordan Salling Group kan påvirke/påvirker det danske arbejdsmarked.
Du skal ligeledes redegøre for den valgte økonomiske politisk både positive og negative virkning på de samfundsøkonomiske mål.
Redegør for hvad der sker i pengekredsløbets sektor, når væksten stiger i Tyskland

Uddrag
- Det danske arbejdsmarked kan blive påvirket både positivt og negativt via Salling Group.

Dette kan lade sig gøre grundet deres mange forskellige virksomheder, som både dækker supermarkeder og samarbejde med franchise kæder som Starbucks og Carl´s Jr.

De forskellige butikker tilbyder forskellige produkter og derfor har Salling Group større chance for at passe til alle kunders behov og økonomi.

Overodnet set beskæftiger Salling Group sig med 50.000 medarbejdere. At Salling Group har så mange ansatte, kan påvirke det danske arbejdsmarked på den måde, at hvis forretninge går dårligt, bliver de måske nød til at fyre nogle medarbejder.

De medarbejdere som bliver fyret, ender måske på dagpenge eller A-kasse. Hvis vi tager udgangspunkt i situationen som den er i dag

medhensyn til Covid-19, så påvirker det måske ikke rigtig dagligvarer butikkerne på samme måde som det påvirker, biografer eller caféer.

Salling Group ejer to café kæder som hedder Carl´s Jr. og Starbuck´s, De café kæder bliver påvirket i en stor grad i denne tid

grundet restriktionerne, da de jo ikke må have åbent. Det kan have den betydning for dem at de i værste fald bliver nød til at fyre folk.