Høj på stjernestøv | Dansk Opgave

Uddrag
Varmen er helt væk. Jeg kan ikke koncentrere mig. Skridtene omkring mig, giver et svagt ekko i mit hoved af stilhed. Ud ad vinduet ser jeg få stjerner titter frem, mens de kulørte lamper hænger over halvtagene ved de små cafeer.

Indre København. Klokken er 22:41. Ved siden af mig sidder resten af klassen. Alko-hollen får mit hoved vent op og ned. Alt bliver opdelt og pludselig kan jeg ikke tænke klart. Meningen giver pludselig ingen mening.

Det smalle hotelværelse er fyldt af en tyk røg, der hurtigt bevæger sig opad. Musikken banker ud af højtalerne, mens rummet er fyldt med stemmer. Nogle råber, mens andre gri-ner. Der er både kærlighed og panik i luften.

Pludselig banker det på døren og der går cirka 10 sekunder inden jeg overvejer alle mi-ne flugtmuligheder. Døren åbner og jeg bliver hurtigt indfanget af denne hektiske tøs iført hendes høje tuba fra Afrika og en lang leopardkjole.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her