Kære Fængselsinspektør

Som du nok har bemærket, er jeg flygtet fra dit fængsel. Det har taget mig lang tid, men endelig lykkedes det. Jeg har siddet tid nok i celle 7, på Fussingsvej.

Staten valgte at give mig en forvaringsdom, hvilket jeg egentligt ikke vidste hvad betød, men senere har jeg fundet ud af, at det er et sted, man sender særligt farlige mennesker hen.

Jeg ved ikke, om jeg skal tage det som et kompliment eller en fornærmelse, for jeg er nu altså bare en indbrudstyv. Jeg fandt også ud af, at man skal sidde i fængsel 5 år, før man har en chance for at blive løsladt, og det siger jeg pænt, nej tak til.

Jeg synes egentligt, I har været søde ved mig, I lod mig bo i isolationscellen længere tid end aftalt, og det hjalp mig en del med at flygte. En så god indbrudstyv som mig kan ikke kun bryde ind, men også ud, det har du vel bemærket.

Glem alle de historier du har hørt om flugtforsøg, nu får du historien om verdens bedste fængselsflugt.

Uddrag
Det hele startede i isolationscellen, jeg startede med at fjerne en hylde og bagbeklædningen fra en reol, med teske og stoppenål gravede jeg mørtlen ud fra væggen bag reolen. Hullet var 31 x 40 centimer, men ikke for småt til mig.

Jeg kravlede igennem hullet, og stod derefter ved hvælvingen under trappen. Jeg løsnede et trin og to brædder, så de var lige til at pille af.