Indholdsfortegnelse
virksomhed og industri 2
produkter & tjenester 3
markedsanalyse 3
strategi & implementering 3
forvaltning 3
finansiel plan 3
2.0 virksomhed 3
virksomhed & industri 3
faciliteter & placering 4
nøgleaktiver 4
3. produkter eller tjenester 4
produktbeskrivelse 4
funktioner & fordeler 4
konkurrence 4
konkurrence fordeler 5
udvikling 5
4.0 markedsanalyse 5
målmarked 5
markedsstørrelse 5
markedstrender 5
swot-analyse 6
filosofi 6
strategiske alliancer 7
mål 7
6. forvaltning 7
rådgivere 7
7.0 finansiel plan 7
krav 7
anvendelse af fonder 7
balance 8

Uddrag
VIRKSOMHED OG INDUSTRI
Cykelkæden er en retail cykelbutik beliggende i Danmark. Virksomheden, der opererer fra en stor bygning med førsteklasses beliggenhed, ejes udelukkende af en længe cykelentusiast.

PRODUKTER & TJENESTER
Cykelkæden er den eksklusive forhandler i en området. Butikken sælger alle typer cykler, fra strand cruisere til mountainbikes. Ud over salg af cykler tilbyder butikken tjenester, tilbehør og dele, der er installeret af certificeret mekanik. Cykeltøj og tøj er også tilgængelige.

MARKEDSANALYSE
Butikken er bekvemt beliggende i hjertet af byen, som huser en masse mennesker. Det primære marked er universitets befolkningen, der har en regelmæssig omsætning på 25%. Som den eksklusive forhandler for fire store producenter markedsfører virksomheden også til den omgivende befolkning på over 100.000 mennesker.

STRATEGI & IMPLEMENTERING
Cykelkæden vil stole stærkt på sin placering for at tiltrække universitetsstuderende. Ejeren har også dannet flere centrale partnerskaber med leverandører og brancheeksperter, der vil sikre virksomhedens langsigtede succes.

FORVALTNING
Cykelkæden administreres af CEO, virksomhedens grundlægger og eneejer. Han har over 20 års erfaring i branchen samt erhvervsuddannelse. Cykelkæden har også to fuldtids certificerede teknikere på personalet og en deltids salgsstyrke til at hjælpe med kundeservice.

FINANSIEL PLAN
Fremskrivninger til Cykelkæden viser, at virksomheden genererer næsten DKK 5.000.000 i salg i år 1 og bliver kontantstrøm positiv i begyndelsen af år 2. Virksomheden vil opretholde et lavt omkostningsniveau og minimale passiver. Virksomheden er gældfri inden for fem år.