Opgavebeskrivelse
1. Beskriv og analyser først virksomheden SW-opstilling og dernæst værdikæden for Restaurant Flammen.
2. Gør rede for hvilke forskelle der er mellem Flammen og de to andre konkurrenter Bone’s og Jensens Bøfhus.
3. Diskuter Restaurant Flammens kernekompetence.

Uddrag
Der blev åbent den allerførste Restaurant Flammen i 2009. Den åbnede i Kolding, hvor den stadig ligger i dag. I starten var det venner og familie der hjalp til i restauranten. Flammen blev større og større, og har i dag 15 restauranter rundt omkring i landet.

Flammen ligger vægt på et bredt udvalg af kød, samt stor salatbar. Flammen har kun buffet og der serveres kun drikkevarer af tjenerene, ellers er alt selvbetjening.

Bone’s er en dansk familierestaurant, der kredser om god mad og familiehygge. Bone’s åbnede deres første restaurant i 1990, og har siden hen vokset så de nu dækker hele landet. Bone’s har fokus på det amerikanske, heriblandt spareribs og hot wings.

Jensens Bøfhus åbnede også deres første restaurant i 1990. Som navnet siger går de meget op i at give gode bøfoplevelser til alle, de har desuden også meget fokus på salatbar og saucer.

Flammen har fokus på at have mange forskellige slags kød, Bone’s har fokus på det amerikanske koncept og Jensens Bøfhus har fokus på møre bøffer.

Jensens Bøfhus og Bone’s er 2 lidt mere ”klassiske” restauranter, de udbyder burgere, nachos m.m., tværtimod Flammen, som stort set kun udbyder kød og salatbar. Jensens Bøfhus og Bone’s yder servering af maden, hvorimod Flammen yder servering af drikkevarer.