Flammen | Internationalisering

Indholdsfortegnelse
1. Lav en kort analyse af konkurrencesituationen på det danske restaurationsmarked.
2. Lav en analyse af virksomhedens værdikæde og find ud af virksomhedens kernekompetencer og konkurrencemæssige fordele
- Produktudvikling:
- Produktion:
- Marketing:
- Salg og service:
3. Diskuter hvilke motiver for eksport Flammen har
4. Vurder Flammens eksportberedskab.
5. Giv jeres bud på hvilken lande udvælgelsesmetode Flammen har anvendt og hvorfor. Hvilke andre lande tror I Flammen vælger næste gang.

Uddrag
Restaurantbranchen er meget konkurrencepræget, og det handler hele tiden om at kunne levere kvalitet til den helt rigtige pris.

Der er rigtig mange udbydere, som skal deles om den fællesefterspørgsel. Specielt det marked som restaurant flammen befinder sig på

har stor konkurrence fra markedslederen Jensens Bøfhus, som stadig er den største bøf kæde i Danmark.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu