Aqua d’Or Eksamensopgave afsætning – April 2018

Indledning
Allan Feldt voksede op i Nørresundby, han var lidt anderledes end de andre børn. Han ville ikke bare være politimand eller brandmand, han ville være direktør, og det var starten på Aqua D’or. I 1988 startede Allan Feldt en virksomhed, hvor de producerede kildevanskølere, i mellemtiden underviste han på Copenhagen Business School. Undervejs i processen af virksomheden, kom der tilbud om at sælge virksomheden, og i 1999 var tilbuddet for stort til at sige nej. I 1998 blev Aqua d’or registreret som et aktieselskab.

Indholdsfortegnelse
Indholdsfortegnelse………………………………………………………………………………………………………………..side 1
Virksomhedskarakteristik af Aqua d’Or Mineral Water A/S……………………………………………….…side 2-3
Analyser AQUA D’ORs omverdensforhold i Danmark…………………………………………………………..side 3-4
Diskuter AQUA D’ORs anvendelse af parameteren produkt (de fire p’er)……………………………..…side 5
Konklusion……………………………………………………………………………………………………………………………...side 6
Kilder……………………………………………………………………………………………………………………………………...side 6

Uddrag
Deres håndgribelig produkt, som er en dagligvarer har en smal sortimentbredde, dog en dyb sortimentsdybde, da deres produkt er vand, men de har flere forskellige varianter af vand. Aqua d’Or lover igennem deres markedsføring at vandet er meget rent, for det har været igennem en rejse på over 300 år, igennem Danmarks natur. Deres emballage beskriver de selv som rent, minimalistisk og moderne. Et stilrent og simpelt design. Det er designet for at vise vandets tidsløse rejse igennem Danmarks natur. Aqua d’Or har også designet en emballage specielt til børn, med karakerne fra filmen Frozen på. Hvilket skulle få flere børn til at købe deres produkt. Aqua d’Or bliver ved med at udvikle deres sortiment. Deres nye variant Aqua d’Or sparkels findes i fem forskellige varianter, med naturligt farve, frugtsmag og ingen kalorier. Aqua d’Or udvikler også deres allerede eksisterende produkter for eksempel med ny emballage, og flasken der er lavet af 50 procent genbrugsplast.

Emballagen lever op til hvad de selv skriver om det, da den er alle tre ting på samme tid. Nu til dags skal alting være så enkelt som muligt, hvilket kan ses er gennemført. Emballagen spiller en stor rolle, da det er præsentationen af varen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu