Indholdsfortegnelse
2. Analyser relevante elementer i Winefamlys produkt- og distributionsparameter.

2. Analyser fordele og ulemper ved Winefamilys forretningsmodel.

Diskuter udsagnet: Når et medlem af Winefamly køber en vin fra Winefamlys hjemmeside, er der typisk tale om et vanekøb

Winefamly skaber primært værdi for kunden ved at tilbyde vin af god kvalitet til en billig pris.

Uddrag
Winefamily’s primær produkt er vin, som desuden er noget af det bedste vin der findes på markedet. Derudover sælger de også andet alkohol herunder champagne, rom og vodka.

Deres sortiment er meget afgrænset, grundet deres få varepartier, men inden for de vare har de mange varianter. Dette skyldes fordi de netop kun sælger en slags vare, drikkevarer.

En af Winefamilys kernekompetencer lægger i kvalitet og de sørger altid for at yde en god service overfor deres kunder, trods at de er en online virksomhed.

Deres hjemmeside er meget simpel og overskuelig, og de tilbyder en gratis vin test samt læse en masse relevant info om de forskellige vine, da der findes mange vinentusiaster som interesserer sig for det her.

Derfor giver det også kunden en bedre oplevelse. De yder også 100% nydelsesgaranti. Dvs at hvis man ikke bryder sig om den pågældende vin, som man har bestilt hjem, så får du muligheden for at få pengene retur, eller at vælge en anden vin.

Winefamily har vine i vidt forskellige prisklasser, og derfor rækker de også ud til mange flere set fra den økonomiske side af. Faktisk har de vin helt ned til 50 kr, så derfor er deres målgruppe også meget bred.

Dog hvis man vil have nogle af deres mere exclusive produkter og nok lidt mere velsmagende skal man naturligvis lidt op i prisklassen.

Winefamily blev etableret tilbage i 2016, og allerede i 2018 udviklede de et nyt emballagesystem. Dette system har til formål, at formindske spilden af ødelagte vinflasker pågrund dårlig transport, eller hvis kunderne ikke har behandlet produktet ordentligt.

Vinene bliver derfor leveret i kasser i forskellige størrelser, alt efter hvor mange vin der skal retuneres.

De såkaldte kasser er også udstyret med noget forskelligt, blandt andet en rumdeler og et låg som stabiliserer ens vin under kørslen.

Dette minimere også alle reklamationerne og kunderne opnår herved også en større tilfredshed.