Virksomhedskarakterstik af Hilti | Afsætning – Noter

Indledning
Virksomheden Hilti udbyder service til byggeri ved at producere, og førende design, avanceret teknologi, software og services, som bliver brugt i den professionelle byggeindustri.

Internationalt er de i mere end 120 lande, og har mere end 27.000 medarbejdere. Hiltis produkter bliver brugt i f.eks. i Japans berømte højhastighedstog, og til tunneller under nogle af de største byer verden rundt.

Virksomheden er blevet grundlagt i 1941 af ingeniør Martin Hilti og hans bror Eugen i Schaan, Liechtenstein.

Hilti har egne produktionsanlæg og forskning samt udvikling centre i Europa og Asien. I Danmark arbejder der ca. 150 højt kvalificerede medarbejdere, i salg, ingeniørteamet, marketing og andre funktioner.

Indholdsfortegnelse
1. Gør rede for, hvilke(t) delmarked(er), Brugerne af Hiltis produkter befinder sig.

2. Gør rede for den formodede købsadfærd for en entreprenør, der køber værktøj. Du skal som minimum inddrage købstype, beslutningsproces, deltagere i købet samt valgkriterier.

3. Hvilke faktorer må formodes at påvirke entreprenørens købsadfærd?

4. Vurder værdien af, at Hilti satser på et meget tæt forhold til sine kunder. Inddrag konkurrencesituationen som den beskrives i casen.

5. Redefgør for de væsentligste forskelle på købsadfærden for en entreprenør og en privat gør-det-selv forbruger, der køber værktøj.

Uddrag
Det er et modificeret genkøb som kunden ville købe, da kunden er erfaren med produktet. Det kan være i en erhvervsuddannelse

hvor man får kendskab til disse værktøjer. Kunden har potentielt haft værktøj før, og ved at købe hos Hilti, så modernisere vedkommende sine forrige værktøjer.

I tilfælde af et helt nyt anderledes produkt, kan der også være tale om et nykøb. Hvis en entreprenør skal have nye produkter, så bruger de Buy Grid-modellen, da der er på producentmarkedet.

Først er der problemerkendelse, som kunne være at de gamle værktøjer var blevet for gamle. Efter stiller man krav til hvad værktøjet skal kunne.

Man specificerer mængden af behov og nødvendigt. Derefter søger man efter potentielle leverandører, medmindre man har fast leverandør.

Så kontakter man de forskellige leverandøre og finder ud af hvem der tilbyder bedst mulig kvalitet og god pris.

Vurderer ud fra det hvor man kan få den bedste aftale med bedst mulig kvalitet, og indgår en aftale med aftalte betingelser og der bliver underskrevet en aftale som begge parter er gået med til.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu