Sticks’n’Sushi A/S | 27 siders Afsætnings Opgave

Problemformulering
Udarbejd en kort virksomhedspræsentation af virksomheden Sticks'n'Sushi A/S.

Dernæst ønskes en virksomhedsanalyse af Sticks'n'Sushi A/S, der minimum skal omfatte en værdikædeanalyse, en brancheanalyse (Porters Five Forces), en regnskabsanalyse for de seneste tre år, en analyse af den logistiske styring samt en SWOT-analyse.

På baggrund af ovenstående ønskes en vurdering af de strategiske fremtidsudsigterne for Sticks'n'Sushi A/S samt hvilke tiltag virksomheden bør iværksætte i fremtiden.

Indledning
Vi har fået til opgave at analysere Sticks'n'Sushi som virksomhed i helhed. Igennem denne opgave kommer vi ind på hvilken virksomhed Sticks'n'Sushi er og hvor de befinder sig på markedet. Vi vil gennem interne og eksterne analyser komme frem til virksomhedens placering på det nuværende marked.

Den interne analyse indeholder en analyse af Sticks’n’Sushi værdikæde, deres konkurrencedygtighed der indeholder kernekompetence, kritiske succes-faktorer og konkurrencemæssige fordele, en regnskabsanalyse for de sidste tre år og en analyse af deres logistiske forhold og en analyse af deres vækststrategi.

Den eksterne ana-lyse indeholder en Porters five forces og en Pestel analyse. Som opsamling på dette vil vi udarbejde en SWOT-opstilling. til sidst vil vi bruge disse analyser til at vurdere hvilke strategiske tiltag Sticks’n’Sushi skal føre til livs i fremtiden.

Indholdsfortegnelse
Problemformulering. 2
Indledning. 2
Internt 3
Virksomhedskarakteristik. 3
CSR. 4
Porters oprindelige værdikæde. 5
Konkurrencedygtighed. 9
Vækstmatrix Ikke RETTET___________ 10
Eksternt 12
Markedsafgrænsning. 12
Porters Five Forces 12
Styrkevurdering. 14
PESTEL 15
Rentabilitetsanalyse. 16
Kilder 21
Bilag. 21
Bilag 1. Værdikæde 21
Bilag 2. 22
Bilag 3 22
Bilag 4. 22
Bilag 5 22

Uddrag
Corporate social responsibility oversat til dansk er det virksomhedens sociale ansvar. Sticks'n'Sushi bruger ekstremt meget tid og mange midler på CSR, derfor har de et hjemmestrikket forhold til CSR da de sætter en stor ære i anstændighed, god tone og går ikke på kompromis med disse forhold.

De går meget op i medarbejdertrivsel og samfundssind . Det er vigtigt for ledelsen af Sticks’n’Sushi at deres medarbejder arbejder under ordnede forhold og trives i det miljø de arbejder i. Det er samtidig vigtigt at deres leverandører også er bæredygtige og at de overholder de specifikke krav der stilles til dem. Sticks’n’Sushi råvare kommer fra ordnede forhold, og dette kan de sikre ved kun at vælge godkendte leverandører og ved at tage stikprøver ved at besøge de enkelte virksomheder.

Sticks'n'Sushi beskriver på deres hjemmeside deres tiltag som engle og djævle og at begge er velkomne . Deres djævle altså det de gør som ikke er miljørigtigt er deres emballage som er plastik men PET. De bestræber sig på totalt at ophøre med brugen af plastik i 2022. Koen er en djævel for miljøet da den udskiller meget Co2 og har derfor en lille del på kortet da det ikke er godt for miljøet, de bestræber sig på langsomt at erstatte dyrene til egen avl.

Deres tun burde efter deres hjemmeside og egne ord ikke optræde på nogle menukort verden over men idet Sticks'n'Sushi sælger sushi og der er efterspørgsel fra kunderne er det ikke muligt helt at fjerne den, de har derfor valgt at fjerne den fra deres menuer så det ikke er et valg fra deres side, men op til kunden om de ønsker tun eller ej. Grisen er en økologisk og fritgående hestebjergsgrise engel som lever under de bedste vilkår, de handler, kun med glade grise faktisk bestræber de sig på at grisen bliver gladere end loven kræver .

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her