Afsætnings Opgave om Egen Virksomhed

Opgavebeskrivelse
1. Formuler kort virksomhedens ide.
2. Beskriv produktet/serviceydelsen.
3. Karakteriser dine kunder.
4. Redegør for hvilken virksomhedstype din virksomhed er og begrund svaret.
5. Redegør for hvilken ejer form, som virksomheden skal drives i - inddrag herunder fordele og ulemper ved den valgte ejer form.
- Enkeltmandsvirksomhed
6. Hvilke stærke sider vil det kræve af dig som virksomhedsejer at drive denne virksomhed.

Uddrag
Jeg har valgt og etablere en produktionsvirksomhed, hvor jeg vil designe og fremstille tøj, Jeg producere kvindetøj, som er det nyeste mode på markedet og er bærdygtigt. Jeg vil gøre min virksomhed til en net virksomhed og detailvirksomhed. Kunderne skal kunne bestille tøjet hjem fra nettet, så det også kan bestilles hjem til kunder fra andre lande. Men kunderne skal også kunne komme i en fysisk forretning og mærke kvaliteten og prøve produktet på.

---

Jeg ved at være virksomhedsejer ikke er en nem opgave og især fordi jeg har valgt at være enkeltmandsvirksomhed. Jeg skal stå med nogle beslutninger på egen hånd, som måske bliver svært. Men det kan også blive en positiv ting at stå på egen hånd. Jeg tænker også at jeg skal holde ved mit overblik og hele tiden var et skridt foran andre forhandler og virksomheder.

Jeg tænker også at den forretnings kvinde jeg skal vise jeg er, kræver nogle stærke sider. Jeg vil være vedholdende og stærk i svære situationer. Men jeg tror det er meget vigtigt og vise at jeg er en stærk forhandler og forretningskvinde, så folk har en særlig respekt for mig og min virksomhed.
Men vigtigst af alt, at jeg skal kunne lægge hovedet i blød hvis jeg står i stresset situationer.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu