Indholdsfortegnelse
Værdikædeanalyse af Shaping New Tomorrow
- Støtteaktiviteter
- Virksomhedens infrastruktur
- Menneskelige ressourcer
- Produkt- og teknologiudvikling
- Indkøb og forsyninger
- Primære aktiviteter
- Indgående logistik
- Produktion
- Udgående logistik
- Marketing og Salg
- Service efter salg

Uddrag
Shaping New Tomorrow startede i 2015 hvor tre barndomsvenner havde missionen om at revolutionere opfattelsen af herretøj.

Tøjet skulle både være komfortabelt og klædeligt at bære. Tøjet skulle passe ind til alle situationer fra at skulle slappe af på sofaen til at skulle træffe vigtige beslutninger inden for svære udfordringer ude af comfortzonen .

Shaping New tomorrow er især kendt for konceptet ”The perfect pants” og ”The perfect shirt”.

Virksomhedens ledelsesstruktur er i dag bygget op således at de to cofounders og barndomsvenner Kasper Ulrich og Christoffer Dencker Bak er administrerende direktører.

I bestyrelsen findes vigtige nøglepersoner der tilbyder ekspertise indenfor visse områder. Disse er Jesper Buch, Kasper Ulrich

Christian Achmann, Christoffer Dencker Bak, Michael Mousten Bak og Birgit Aaby-Bruun. Virksomheden er et anpartsselskab (Aps), med hovedsæde i Aalborg, 9000, Østergade 17, 2. th .

---

Hos Shaping New Tomorrow er de særlig kendt for koncepterne ”The perfect pants” og ”The perfect shirt”.

Disse to koncepter tilbyder virksomhedens kernekompetence, som er bukser og skjorter der passer til hver en lejlighed, er slidstærke og af god kvalitet.

Da virksomheden befinder sig inden for branchen tøj og mode, har de valgt at supplere deres sortiment med T-shirts, boksershorts, sweatshirts og jakkesæt.

Dette er med til at skabe et dybere sortiment hos virksomheden. Derudover kommer der løbende nye kollektioner ift.

Årstiden, fx den nye SPRING21 kollektion. Dette gør også at sortiment løbende bliver dybere og kunden for et større udvalg.