Indholdsfortegnelse
SAS
Er der skabt muligheder eller trusler for SAS?
Nemlig.com
Er der skabt muligheder eller trusler for Nemlig.com
Restaurant Atrium i Aarhus
Er der skabt muligheder eller trusler for Atrium i Aarhus?
TopDanmark
Er der skabt muligheder eller trusler for Topdanmark?
Litteraturliste

Uddrag
SAS
I denne artikel handler det om at SAS vil lave forhandlinger omkring at alle ansatte går 20 procent ned i løn og deres arbejdstid bliver mindre.

Det er noget de har til forhandling i 37 fagforeninger i 3 forskellige lande, som er Sverige, Norge og Danmark. Deres forhandling kan også ende på 10, 15 procent det kommer helt an på hvad forhandlingerne siger.

De bruger denne mulighed netop for at mindske tabene. Vi vil gerne spare hvor vi kan derfor har vi også indført ansættelsestop.

De har ikke noget direkte beløb på hvad det har kostet SAS men, der er ingen tvivl om krisen har ramt SAS hårdt økonomisk.

SAS er påvirket på det punkt at Mette Frederiksen har valgt at lukke grænserne. Det påvirker politik og lovgivning.

Grænserne er også lukket i de fleste andre lande. Det har så påvirket lufthavnen på den måde at ingen kan flyve medmindre du har en rigtig god grund.

Da Mette Frederiksen så har lukket grænserne, er der heller ingen kunder til flyselvskabet SAS da ingen bestiller flybilletter eller flyver for tiden. Så kunderne er rigtig vigtigt for at havde sådan et flyselvskab kørende.

Er der skabt muligheder eller trusler for SAS?
For SAS har hele den her situation med corona helt klart skabt trusler da de slet ikke har så mange flyafgange som førhen og ingen kunder har

Da grænserne er lukket. SAS kommer virkelig til at kunne mærke den her krise i deres omsætning. Hvis vi sætter SAS ind i denne model.

SAS har en reaktion på hele den her krise. De mærker til der ingen er der skal flyve og lufthavnen er helt tom. Efter reaktion har de en forskansning, da de ikke har den samme omsætning som før krisen.

SAS vil gerne undgå og fyre medarbejder så indtil nu vil de bare gå i en forhandling om at sætte deres medarbejdere ned i løn. På den måde forsvare de sig mod de opstående ændringer i omverdenen.