Reklame | Analyse | Normal

Indholdsfortegnelse
Værdikædeanalyse
Værdikædeanalyse for en handelsvirksomhed
- Indkøb og lager:
- Marketing:
- Salg og service:

Omverdensmodellen
Den afhængige omverden (Nærmiljøet)
- Kunder:
- Leverandører:
- Konkurrenter:
- KSF
- Impulskøb
- Udfordring:
- Løsningsforslag 1:
- Løsningsforslag 2:

Uddrag
Normal har nogle såkaldte indkøbere, som bestemmer hvilke produkter der skal købes ind, som kommer på deres centrallager.

Derudover står de også for aftaler omkring pris og mængde. For at kunden for den bedste og mest unik oplevelse når de handler i Normal, sørger Normal for at have det der trender lige nu og primært, hvad kunden bedst kan lide.

Normal lægger også et stort ansvar i at der kommer de nyeste produkter på hylderne. De indkøbere som normal har styre også hvilke varer fra lageret som skal til hvilke butikker.

Normal omtaler sig selv som om de udfører godt købmandskab altså det vil sige at de holder priserne så lave som muligt på deres produkter . Grunden til de har lov til det er at Normal køber dem ind, hvor det er billigst for dem.

Normal har også et centrallager som har en hovedfunktion at være holdepunkt for varerne, når de kommer fra producenten til butikken. Grunden Normal har valgt et centrallager er fordi mange af Normals butikker ikke har nok lagerplads.

Med størstedelen af deres butikker i Danmark fungerer deres centrallager rigtigt godt og har en vigtig funktion, når der ikke er plads i butikkerne.

Som sagt har centrallageret en vigtig funktion, butikkerne kan ikke fungere uden forsyninger fra centrallageret, det vil sige det vigtige for butikkerne er også at centrallageret kan forsyne dem med de nødvendige vare, fordi det ikke er alle butikker der har det samme behov.

Det er forskellige vognmænd som kører varerne til forskellige lande. Normal har nemlig en aftale i de forskellige lande som er Danmark, Norge og Sverige.

Det betyder Normal ikke selv ejer nogle lastbiler, men har dog en aftale med nogle af deres distributør, omkring Normal har deres presenning på to af hans lastbiler.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu