Red din fars dag | Opgave

Indledning
De to kampagnefilms hensigt er at overbevise mændene om at holde øje med de 7 tegn på kræft. Mænd er - i modsætning til kvinder - mindre gode til at opsøge deres læge, hvis de oplever ubehag eller ændringer på kroppen.

Kræft kan hurtigt sprede sig, så hvis man ikke får søgt hjælp inden, kan det være for sent. Dette kan dermed være et problem for mændene, men mænd er ikke kun mænd.

Mænd kan være fædre, brodere og sønner, og at miste sin far, bror, søn eller mand kan være noget af det hårdeste en familie kan opleve.

I denne opgave vil der være en analyse af de to kampagnefilm “Red din fars dag” og “Red din fars dag part 2”. Derudover vil der være en sammenligning af de to kampagnefilm, samt en vurdering.

Indholdsfortegnelse
Indledning
Analyse
- “Red din fars dag” - 2018
- “Red din fars dag part 2” - 2019
Sammenligning
Vurdering
Litteraturliste

Uddrag
Igennem fire scener bliver fædres værdier for børnene, hvor de på den ene eller anden måde hjælper barnet. Det er her patos bliver brugt, til at spille på modtagerens følelser.

Der bliver også benyttet patos i de fire scener uden faren. Logos kommer ind i billedet, da der bliver sagt “Faktisk har de højere dødelighed end kvinder, når det gælder kræft.” (0:33 – 0:35).

Til sidst i klippet ser man sønnen give sin far et kort fra Kræftens Bekæmpelse, som med er med til at fortælle formålet med kampagnefilmen “Red din fars dag” (0:56 – 1:02). Der bliver både benytte patos og logos, dog mest patos.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu