Indledning
På nogle områder er der forskellige normer for, hvordan mænd og kvinder opfører sig. Det gælder bl.a. med hensyn til, hvor ofte man opsøger lægen.

Mænd er langt mindre tilbøjelige til at gå til læge end kvinder er, og denne tendens medfører, at mænd i højere grad rammes af alvorlige sygdomme end kvinder.

Uddrag
Reklamefilmen består af 30 små scener i alt, og fortælles gennem en voice over, hvilket giver en god virkning på filmen, da det gør at man for en bedre forståelse af hvad der foregår.

Reklamefilmen har en tredelt opbygning. I begyndelsen har vi en form for ”helte” musik i bagrunden, imens vi ser et klip af en far, som redder en lille pige, med en voice over som siger ”Fædre, hvad skulle vi gøre uden dem?” (00:00-00:04) dernæst

”Hverdagens helte, der altid kommer til undsætning” (00:04-00-05) og bliver derefter sammenlignet med hæveautomat, teknologiske genier og privatchauffør som nævnt foroven. (00:11-00:25)

Her for vi introduceret at det er faderen reklamefilmen drejser sig om og vi for vist klip/fortalt hvor meget faderen gør og betyder for os i hverdagen ”Der er intet, de ikke kan” (00:25-00:26)