Opgavebeskrivelse
• Find nogle oplysninger om hvor stor netop din kæde er på det danske marked, fx i omsætning, antal restauranter eller forretninger, markedsandel. Måske har I nogle oplysninger fra tidligere. Relater jeres oplysninger til den konkurrencemæssig position som I mener at jeres virksomhed har inden for det marked som den nu befinder sig, ifølge jer. Oplysninger skrives ned.

• I skal komme med mindst fem konkrete forslag til hvordan jeres kæde/virksomhed skal blive større. I skal ikke opfylde noget speciel målsætning. Men jeres forslag skal helst medføre at virksomheden bliver større, gerne i såvel omsætning som i indtjening.

• Kom ind på hvordan man kan anvende de 4 P’er for at opnå denne vækst.

Uddrag
Peter Larsens Kaffe en en kaffe-grossist, som laver sin egen kaffe. De havde i året 2018 en omsætning på 12.667 tkr., hvilket resulterer i en stigning i forhold til de forrige år.

Peter Larsen kaffe en en virksomhed, som ikke har decideret fysiske butikker, men derimod stiller de op med en kaffebar til forskellige arrangementer. Man kan blandt andet booke en kaffebar til arrangementer som firmafester, bryllupper, osv. Derudover fylder virksomheden 2,5% af det danske kaffemarked.