Persona for HARIBO | Markedskommunikation

Indholdsfortegnelse
1. Se lidt frem i bogen og lav en målgruppeprofil (persona) for HARIBO i forhold til deres Facebook-side?

2. Kom ind på ”den simple kommunikationsmodel” i forhold til HARIBOs brug af Facebook

3. Undersøg hvordan HARIBO benytter Facebook i deres markedsføring og hvad de opnår ved at benytte Facebook i markedsføringen?

Uddrag
1. Se lidt frem i bogen og lav en målgruppeprofil (persona) for HARIBO i forhold til deres Facebook-side?

Sofie er 18 år og går i 3 g på stx i Vejle. Hun bor hjemme hos sin far og mor sammen med hendes to mindre søskende på 14 og 16 år.

De bor i et stille villaområde i udkanten af Vejle. Begge hendes forældre er ansat ved Vejle kommune og har altid prioriteret familien og samværet højt.

I sin fritid dyrker Sofie håndbold, det har hun gjort siden hun var 8 år, og det er noget hun går meget op i. Både fordi det sjovt og træning, men også fordi det er der hun er sammen med sine veninder, så det sociale spiller en stor rolle.

Sofie arbejder sideløbende i den lokale købmand hvor hun både servicerer kunder samt sørger for at butikken er pæn og ordentlig.

De penge hun tjener her, samt hendes SU bruger hun på at gå ud med veninder på byture, cafe besøg, og shopping. Specielt shopping og mode er noget hun går meget op i.

Derfor bruger hun også meget tid på de sociale medier og følger diverse blogger og trendsætter for hele tiden at være med på de nyeste trends.

Hun elsker at se film, og hun går i biografen ca. en gang om måneden, men filmaftner med venner er også noget hun tit er til.

I det hele taget er film en af hendes helt store interesser, og hun ved en hel masse om de forskellige skuespillere, og filmgenre.

Men hun foretrækker dog komedier da hun er en social og udadvendt person der elsker at grine og gøre andre glade.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu