Outrup vinduer og døre | Erhvervscase

Indholdsfortegnelse
Interne analyser:
Værdikæde
Businessmodel canvas
Regnskabsanalyse
Bostonmodellen
Ansoffs Vækststrategier
Eksterne analyser:
PESTEL
Konkurrencetragt modellen
Porters five forces
Porters generiske strategier
SWOT- analyse
TOWS – analyse

Uddrag
Outrup Vinduer og døre er en produktionsvirksomhed der startede i 1968 af Harry Ringgaard. Virksomheden startede på Mors, og er gået fra at være et tømrerværksted til at være en industrivirksomhed. Produktionen ligger på mors, virksomheden blev 1. januar i 2018 opkøbt af koncernen Inwido, med hovedkontor i Malmø.

Outrup Vinduer og døre er et aktieselskab, som producerer “High-end” vinduer og døre. De går meget op i god kvalitet og lækkert design.

Outrup vinduer og døre har i regnskabsåret 2017 en omsætning på 202 millioner kroner. resultatet i det pågældende år ligger på 32,2 millioner kroner efter skat. afkastningsgraden for år 2017 var på 36,2%, hvilket er temmeligt højt. Overskudsgraden ligger 21% i år 2017.

ideen for Outrup vinduer og døre er at skabe high end produkter til håndværksmestre samt yde en imponerende service. Ud over at give en god service ønsker de at forbedre folk velvære i deres hjem.

Outrups kernekompetencer er, at de går meget op i design og god kvalitet. De forsøger altid at forbedre sig og forbedre deres produkter. Den gode kvalitet giver dem også konkurrencemæssige fordele. I Outrup har de også meget kompetente medarbejdere, som har god viden og erfaring indenfor faget og markedet. Deres serviceniveau er meget højt.

Outrup har en række kritiske succesfaktorer. En af de områder Outrup er afhængige af, er kompetent personale såvel som produktion, salg og andre områder. Det er vigtigt at produktionen holder kvaliteten oppe på deres produkter for at opretholde deres image udadtil som et high-end brand.

De er samtidigt også afhængige af at holde deres omkostninger nede. Det gælder især produktionsomkostninger. De er også afhængige af at følge med den teknologiske udvikling og den mere og mere stigende efterspørgsel på digitale løsninger til hjemmet.

Outrup vinduer og døres målgruppe er enkelte håndværk forretninger. Det kundesegment de retter deres markedsføring imod er håndværkere. Outrup befinder sig B2B markedet.

Outrup vinduer og døre befinder sig i vinduesindustri branchen. Det er en branche der dækker et behov for renovering og nybyggeri ved virksomhedens kundesegment.

Outrup vinduer og døre har en del konkurrenter, som har det samme kundesegment som Outrup. De har både direkte konkurrenter, men også ydre konkurrenter.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu