Menneskets grænse, hvad er det? | Reflekterende artikel

Indledning
Menneskets grænse, hvad er det? og hvornår overskrides den?
Mennesket har en personlig grænse, som man aldrig kan være sikker på hvornår man overskrider. Poul Erik Tøjner: Frihed er det bedste guld, skriver han om hvordan Trigger warnings skal beskytte de unge studerende mod ubehagelige begivenheder.

Uddrag
Men hvornår er noget for ubehageligt for den enkle person? Dette er kun noget som personen selv kan svare på. Dette kan være at se en pige/dame i undertøj eller, at se en ubehagelig video online.

Tøjner mener, at man skal beskytte de unge mod disse ubehagelige begivenheder, men hvordan skal man gøre dette? for hver dag vil noget eller noget overskride den personlig grænse, og dette kan der ikke gøres noget ved, medmindre man spærre sig selv inde i kælderen uden nogen form for kontakt til andre.

Tøjner siger, at man blot skal vejlede de unge væk fra de ubehagelige begivenheder, ved at blot at sige, ” Gå ikke ned ad denne vej, og slet ikke, hvis du har problemer med det ene eller det andet” Men vil dette kunne afholde de unge fra ikke at gå ned at vejen alligevel? Svaret er simplet, NEJ.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu