Indholdsfortegnelse
Del 1: ”Nå, nok om mig, hvad med dig; hvad synes du om mig?”
Del 2 ”Jeg skriver jo ikke selv, at jeg er smuk”
Del 3 Sammenlignede analyse
Del 3 Vurdering

Uddrag
Teksten handler om hvordan unge bruger internettet som en form for bekræftelse over for sig selv. Der bliver lagt meget vægt på at unge brugere af internettet, er meget narcissistiske, og kun tænker på sig slev.

Vincent F. Hendricks lægger meget vægt på at de unge forbrugere, tænker alt for meget på sig selv, på de sociale medier.

Han skriver fx ”Hvis man har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse, føler man, at man er noget helt specielt.” (linje 25) hvor han nævner at unge mennesker godt kan have nogle narcissistiske træk, hvad angår sociale medier.

---

Teksten er skrevet af Malene Charlotte Larsen. Den handler om hvordan unge vil prøve at skabe sin identitet på nettet, for at vise andre unge hvordan de er, selvom de måske ikke er den som de udgiver sig for at være på nettet.

Den handler om hvordan unge iscenesætter hindanden, for at vise deres relation. ”en 15-årig respondent sagde engang: ”Jeg skriver ikke selv, jeg er smuk.” I stedet lader man vennerne om at vise eller fortælle det.” (linje 61)

Teksten viser også hvor meget unge har brug for at blive anderkendt, på en lidt indirekte måde, af sine venner.