Klagebreve | Dansk Opgave

Uddrag
Jeg har, ligesom alle de andre 2.g’er, endelig fået at vide, hvor studieturen i år går til, og jeg har læst den besked, der er blevet udleveret. Jeg må sige, at jeg faktisk er en smule utilfreds, og det ved jeg, at mange af mine klassekammerater også er. Det kan ikke passe, at der er blevet lagt sådan et uambitiøst program.

For det første er det fuldstændig ulogisk, at engelskklassen skal til et svensktalende land. Det giver ingen mening i forhold til, at der på en studietur normalt skal være rig mulighed for at udvide sine sproglige kompetencer og udvikle den sproglige forståelse. Dér tror jeg desværre ikke at ”fonetiske studier af engelsk med sydsvensk accent” kan hjælpe os særlig langt…

---

I tekst nummer to har jeg et helt andeledes sprog. Dét sprog kalder man også for slang. I tekst to bruger jeg ord såsom: ”freaking”, ”fuck” og ”hundme” som er ord, jeg kunne finde på at bruge sammen med mine venner.

Jeg bruger disse ord for at appellere til modtageren, som er min ven og min egen målgruppe. Jeg bruger også disse ord som former for skældsord, for at understrege og udtrykke hvor vred jeg er.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her