Indledning
Joe and The Juice A/S er en dansk forretning, som også er et aktieselskab, stiftet af Kasper Basse.

Det er primært en detailvirksomhed, men man kan også argumentere for at det er en produktionsvirksomhed, da de producerer en juice ud fra råvarer, som de har i butikkerne.

Joe & The Juice har en stigende omsætning, hvilket er positivt, men deres årsresultat er dog i minus sidste regnskabsår.

Dette skyldes bl.a. at Joe & The Juice har store forventninger til deres brand, og bruger mange penge på nye butikker samt medarbejdere i nye lande.

De har åbnet hele 62 nye juicebarer i 2018, hvilket er ny rekord . Dette kan man også se da deres anlægsaktiver er steget meget, og man derfor kan regne ud der er købt nye butikker og inventar. Deres virksomhed er derfor ikke på vej mod konkurs.

Indholdsfortegnelse
Virksomhedskarakteristik
Segmentering af marked, målgruppe og købsadfærd
Omverdensforhold
Konklusion
Litteraturliste samt bilag

Uddrag
Den afhængige omverden:
Kunderne er enormt vigtige for Joe & The Juice, da det er dem der skal købe maden og drikkevarerne. Virksomheden er derfor fuldstændig afhængig af at kunderne køber noget.

Joe & The Juice gør, som tidligere nævnt, rigtig meget for at nå kunderne i øjenhøjde, og sørge for at de kommer igen.

De vil selvfølgelig helst opnå at alle kunder kommer igen, og derfor yder de den bedste service muligt. De møder også kunderne udenfor åbningstiden, på sociale medier hvor en stor del af deres målgruppe følger med.

Her laver de forskellige tilbud til kunderne, der gør dem mere tilbøjelige til at komme, eller lægge mærke til dem, hvis de ikke har været derinde i en længere periode.

---

Som nævnt flere gange er Joe & The Juices målgruppe i høj grad unge mennesker, med stor tendens til at benytte de sociale medier. Dette kan dog også være negativt i nogle tilfælde, da det gør at virksomheden er meget påvirket af massemedier.

Hvis der er fyldt med negative artikler om virksomheden på sociale medier, er deres målgruppe meget tilbøjelige til at se dette, og det kan skabe problemer.

Især sider som BT og Ekstrabladet, skal Joe & The Juice være meget påpasselige med at komme i problemer hos, da unge ofte følger sådanne ”sladderblade”.

Joe & The Juice har flere gange være i problemer for et lettere sexuelt chikanerende personale, da det jo ofte er drenge der står bag disken, som gerne vil vise sig frem overfor hinanden.

Virksomheden har også haft problemer med pressen, grundet navnene på deres forskellige produkter