Opgavebeskrivelse
Opgave 1: Forretningskoncept
Opgave 1.1
Opgave 1.2 Sam ligning af Espresso house og Joe and the Juice forretningskoncept.

Opgave 2: Kundeservice og betjening
Opgave 2.1
Opgave 2.2
Opgave 2.3

Opgave 3: Købsadfærd på B2C
Opgave 3.1
Opgave 3.2
Opgave 3.3
Opgave 3.4

Opgave 4: Målgruppevalg og segmentering
Opgave 4.1
Opgave 4.2
Opgave 4.3
Opgave 4.4

Opgave 5: Konkurrenceforhold
Opgave 5.1
Opgave 5.2
Opgave 5.3

Opgave 6: Beliggenhed
Opgave 6.1
Opgave 6.2

Opgave 7: Produkt
Opgave 7.1
Opgave 7.2
Opgave 7.3 Sortiment analyse

Indholdsfortegnelse
Opgave 1: Forretningskoncept 2
Opgave 2: Kundeservice og betjening 3
Opgave 3: Købsadfærd på B2C 4
Opgave 4: Målgruppevalg og segmentering 6
Opgave 5: Konkurrenceforhold 9
Opgave 6: Beliggenhed 11
Opgave 7: Produkt 11
Litteraturliste/Kilder 13

Uddrag
Joe and the juice forretningskoncept bygger på mission, vision, værdier og profil. Joe and the juice er en café, som sælger sandwichs og friskpresset juice.

Deres mission er at bygge deres koncept ud fra de trends man ser i samfundet i dag. De har valgt at kombinere to trends, hvoraf sundhedsbølgen og oplevelsesøkonomien spiller en stor rolle for deres mission.

Missionen er at opfylde de fysiologiske behov i form af mad og drikke, det sociale behov, og ego behovet, hvor man vil opnå anerkendelse og respekt, ved fx at spise på Joe and the juice, da de har et godt ry, som er anerkendt og accepteret af samfundet.

Hos Joe and the juice har man en vision, om hvad man gerne vil opnå på længere sigt. Joe and the juice vision er at være de største på markedet inden for deres branche.

De har lige nu 289 forretninger fordelt verdenen over, men de har en vision om det kommende år at åbne 30-40 juicebarer mere, og være de fortrukne på markedet inden for branchen.

Joe and the juice har også nogle grundlæggende værdier, som skaber den stemning og den omgangstone der bliver brugt blandt medarbejdere. Joe and the juice omtaler medarbejderne som deres brand, og at det ikke er et arbejde, men en livsstil, hvor de igennem deres arbejde kan levere en super god service.

De har også bæredygtige værdier, hvor de vil være miljøvenlige og beskytte miljøet. JOE & THE JUICE profil er de særlige kendetegn. Man kan sige at profilen er hvordan Joe and the juice fremstår ud ad til.

Deres profil udadtil er deres sundheds parametre, hvor man som kunde er opmærksom på at maden og drikkevarerne er sunde. De har også deres logo, som er genkendeligt og har skabt en brancheværdi.