Jeg tog fejl | Dansk Stil

Indledning
Jesper var lige kommet ud af et forhold. De var sammen i 6 år, han var knust og elskede hende virkelig. Men tiden går og folk ændrer sig, det var vel bare ikke meningen de skulle være sammen. Så hvad gør man når man har kærestesorger?

Skal man begrave sig i Ben and Jerrys, sove det væk eller bare lede efter en anden, komme over den person man elskede i årevis, ved at elske en ny?

Der er ingen der ved det, ingen ved præcis hvad man skal gøre efter et meget slemt fald fra kærligheden. Det er forskelligt fra person til person. Men det er heller ikke det det handler om, det handler ikke om andre end Jesper.

Uddrag
I det øjeblik fandt han ud af hvor gammel han var og det var åndsvagt at han ikke bare gik hen og spurgte om de kendte hinanden. Men inden han nåede at løfte en fod, stod hun foran ham.

Store skinnende øjne der kunne tage en person til en anden verden og håret, sikke noget hår, bare ved at kigge på, kunne han mærke hvor silkeblødt det var.

Han smilte og sagde hej. Lige da hun sagde hej tilbage, fandt han ud af hvem denne smukke, perfekte kvinde var.

Han forstod ikke hvordan han ikke havde fundet ud af det før, men selvfølgelig er det også svært at genkende en man sidst snakkede med for over 10 år siden.

I de få 10 år kan man jo gå fra en tyk person med 200 bumser, til en yndig ung kvinde med så smukt et grin, at fugle bliver tiltrukket fra alle hjørner bare for at høre det tættere på.

Katrine var fra Sverige. Så hvad lavede hun i Danmark? Var hun på ferie i kulden, for at se en gammel ven eller var hun flyttet herned. Han kunne finde ud af alt, hvis bare han sagde noget.

Åbnede munden og fik ord til at komme ud. Det kan jo også være svært når man står overfor sådan en smuk kvinde, men hvis man er nødt til det, hvad kommer der så ud?

Jesper gjorde nemlig noget man ikke skal gøre i sådan en situation, drak et helt glas øl og så et mere og et mere. Nogle ville synes det var en god ide, for at få tungen på gled.

Men lige i Jespers tilfælde var det en meget dum ide! For lige præcis når han drikker et glas for meget, det kan være den mindste dl. der kan gøre hele forskellen, men ikke i den bedste retning.

Det der skete, var nemlig at han besvimede. Katrine var der så til at hjælpe ham, hun hjalp ham op og slæbte ham hen til lægen, på den anden side af gaden.

Det var lidt svært og tungt for hende, men hun klarede det. Da de kom derover fortalte Katrine til lægen, at Jesper besvimede og at hun ikke vidste hvorfor han gjorde det. Så lægen tjekkede det normale, Katrine blev ved hans side igennem det hele.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu