Indledning
“Jeg er på, altså er jeg - og jeg har ret” hvad betyder det? Og hvad vil det sige at være på, og ikke være på? Hvad mener Jørn, når han i kronikken skriver “Skræddersyede fortællinger til min rejse, mit restaurantbesøg

mit mobilabonnement, mit selvrealiseringskursus og mit liv garanterer, at jeg fortsat er i fokus som mig selv.” hvad ligger til grunde for at det enkelte individ skal føle pres til at fremstå perfekt?

Uddrag
“Når unge køber sig til eksamensopgaver eller fifler med billederne på datingsider, er det måske et realistisk bud på, at man både kan være på, være autentisk og alligevel snyde autenticitetsidealerne”

Dette citat, tegner et meget godt billede, af unge der frygter at falde ved siden af samfundsnormerne, da fx. mange unge frygter hvad andre individerne vil om dem, hvis de får en dårlig eksamenskarakter, eller ikke lever op til kravene om udseende, på sin datingprofil.

At være “på” og følge med strømmen, er også oftest nogle normer man skal følge i sin omgangskreds/region.