Forsøg med enzymet Bromelin | Noter i Biologi | Over 2 sider

Indholdsfortegnelse
Formål
Teori
Materialer
Metode
Resultater og diskussion

Uddrag
Formål
At undersøge om enzymet bromelin (fra bl.a. ananas) påvirker gelatines evne til at stivne.

Teori
Gelatine er et protein, som udvindes fra knogler og flæskesvær fra dyr.

Det adskiller sig fra de fleste andre proteiner ved at det ikke stivner under opvarmning, men tværtimod bliver flydende, når det opvarmes, og bliver stift igen, når det atter afkøles.

De fleste kender gelatine under navnet husblas. Dette kan bruges i blandt andet desserter, som man ønsker, skal have en lidt stiv konsistens.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu