Indholdsfortegnelse
1.1 (10 %)
Redegør med udgangspunkt i det vedlagte materiale for, hvilke forhold der har haft betydning for den økonomiske udvikling i Flying Tiger Copenhagen.

1.2 (15 %)
Analyser, hvordan de fundne forhold har påvirket udviklingen i indekstallene for indtjening og kapitaltilpasning fra 2017 til 2019. Se spørgsmål 1.1.

1.3 (10 %)
Vurder, hvordan indekstallenes udvikling har påvirket overskudsgraden og aktivernes omsætningshastighed fra 2017 til 2019.

1.4 (5 %)
Forklar, hvorfor egenkapitalens forrentning er negativ i 2019.

1.5 (5 %)
Vurder, hvilke vækststrategier Flying Tiger Copenhagen bruger.

1.6 (5 %)
Diskuter, om det er en fordel for Flying Tiger Copenhagen at åbne en webshop.

2.1 (5 %)
Vurder, hvilke fordele Helsekarma.dk opnår, når forretningsmodellen er 100 % digital.

2.2 (5 %)
Beregn salgsprisen og dækningsbidraget for en flaske Sund50+, når dækningsgraden skal udgøre 60
%.

2.3 (5 %)
Beregn, hvor meget afsætningen af Sund50+ mindst skal stige med, for at det vil være lønsomt at gennemføre reklamekampagnen.

3.1 (5 %)
Vurder, om LCH EcoPrint A/S har pligt til at redegøre for samfundsansvar i sin årsrapport for 2019/20.

3.2 (5 %)
Vurder, hvordan LCH EcoPrint A/S’ satsning på bæredygtighed har påvirket værditilbuddet til kunderne.

3.3 (5 %)
Forklar, hvordan det kan være lønsomt for LCH EcoPrint A/S at satse på bæredygtighed.

4.1 (5 %)
Redegør for, hvorfor Nature Care A/S løbende skal foretage bogføring.

4.2 (5 %)
Vurder, hvilke konti kontogruppe 1: Nettoomsætning med fordel kan opdeles på.

4.3 (5 %)
Opstil balancen for Nature Care A/S pr. 30.09.2020. Der skal ikke udarbejdes noter.

4.4 (5 %)
Forklar, hvordan værdien af balanceposten: Handelsvarer er fremkommet.

Uddrag
I takt med lanceringen af Flying Tiger Copenhagens nye webshop i Danmark, har dette haft en betydning for den økonomiske udvikling.

De har gjort det nemmere for folket at benytte sig af deres produkter og tilgå den nemmere og mere effektivt. Virksomhedens pakketilbud, så som ”30- minutters fred pakken”.

Webhandel fylder mere og mere, derfor spiller det også ind i en øget omsætning og forbedret indtjeningsevne hos Flying Tiger Copenhagen.

Indenfor fem år er antallet af butikker steget med 150% som resulterer i over 1000 butikker i alt og rødglødende tal i regnskabet de senere år.

Efter den nye direktørs tilgang og en oprydning på lageret, er tallene ny vendt om, og Flying Tiger Copenhagen er på vej i en lysere tid, som indebærer nye koncepter, innovativ tankegang og videreudvikling af produkter.

---

Det har som så ikke været en fordel for Flying Tiger Copenhagen, men de har gode tilbud og attraktive produkter samt produkt pakker derinde som kan tiltale kunder.

Det ses ikke i regnskabet det har gjort den store forskel med opstart af webshop, men på den lange bane i takt med digitaliseringen af verden og Flying Tiger Copenhagen, vil dette i den nærmeste fremtid kunne betale sig for Flying tiger Copenhagen, taget en tid i betragtning som vi lever i med en verdensomspændende pandemi, som har lukket butikker, vil en webshop kunne opretholde et salg for de butikker som er lukket.