Indholdsfortegnelse
1. Redegør for Ecco's konkurrenceevne og kernekompetence.
2. Vision, mission og ide og værdi
3. Analyser relevante faktorer fra Eccos afhængige og uafhængige verden og opstil en omverdensmodel.
4. Udarbejd en værdikædeanalyse for Ecco.
5. Udarbejd en SWOT-opstilling for Ecco.
- SWOT-opstilling
6. Analyser Ecco's konkurrencestrategi.

7. Vurder Ecco's strategiske muligheder for at opnå fremtidig vækst

Uddrag
ECCO er et dansk firma som blev grundlagt i 1963. Ejeren af ECCO er Hanni tossbuy kasparzap. ECCO er et globalt mærke med butikker rundt omkring i verden.

Deres design med læderskoen og i forskellige størrelser som passer til alle aldre. Ecco er meget udviklet, der er mange der kender ECCO mærket også i udlandet hvilket gøre at deres konkurrenceevne er stor.

ECCO har både deres egne butikker, men sælger også i andre butikker. Hvilket gør at deres brand bliver mere bredt og går at de for en større konkurrenceevne.

ECCOs kernekompetencer er deres målgruppe, de har et bredt sortiment i alle forskellige størrelser og mange forskellige designede sko.

Deres gennemsnitlige pris på sko, er en meget normal pris for en sko, hvilket gør at der er mange der kan købe skoen, uden og bruge for meget af deres rådighedsbeløb. Selvom man ikke betaler en formue til skoen, er skoen stadig i højkvalitet.

ECCO er også markedsleder på det danske sko marked, hvilket gør at de har en vis troværdighed og hvilket også gør er en af deres kernekompetencer.

ECCO er på konsument marked da de dækker forbrugeres pain eller behov, ved sælge sko, som de kan have på behageligt. ’

---

Eccos vision er ”Vi vil være verdens bedste skovirksomhed.” Det er fundamentalt for ECCO at have en tydelig vision, som viser retningen for virksomheden.

Eccos værdier er også deres medarbejder som elsker det de arbejder med, de er en passioneret organisation fyldt med mennesker, som elsker deres arbejde.

ECCOs Code of Conduct bygger på en grundlæggende respekt for mennesker, miljø og samfund.

Den fastlægger klare principper og høje etiske og juridiske standarder inden for menneskerettigheder, uddannelse, miljø og arbejdsmiljø.