Uddrag
På Ecco’s internationale hjemmeside skriver de således: “Our vision is to be the leading premium brand for shoes and leather good.

” De har således en vision om at blive den førende skomærke indenfor sko og læderhåndværk. Mange andre virksomheder i samme branche har nok samme vision, hvilket giver hård en konkurrence til Ecco.

Virksomheden har altid bestræbt sig til denne vision. Ecco har i øvrigt et ønske om, at tilpasse skoen til fødderne og ikke omvendt.

Mission:
Virksomheden har en mission om at udvikle et globalt førende retail-koncept, der indeholder Eccos kultur, vision og værdier. På baggrund af denne mission, har de en mission om at vokse sig større som en globalstorspiller.

Ide og værdier:
Eccos ide og værdier, er som de skriver på deres hjemmeside: ”At ECCO, we are guided by respect for our heritage, our call for innovation, our quest for excellence, our dedication to care, and our passion.”

De er stolte over deres værdier som passionen, innovationen og dedikationen, som er med til at gøre deres produkter bedre.

Derudover skriver de også på hjemmesiden, glade medarbejdere og deres arbejde er baseret på ægte håndværk. Medarbejderne har stor respekt for virksomhedens positive udvikling. Ecco mener også, at deres værdier er repræsenteret i enhver sko.