Det Italienske modemarked | Analyse

Problemformulering
Hvordan er tøjmoden i Italien sammenlignet med den danske modemarkedet?

Indholdsfortegnelse
Problemformulering: 2
Redegørelse af det italienske modemarked 2
- Persona 3
- Virksomhedsbeskrivelse af Gucci 4
Analyse af modemarkedet ved hjælp af Gucci 5
- Positioneringskort 5
- Bostonmodellen 6
- USP 7
- ESP 7
- SWOT-opstilling 8
Forskelle og ligheder mellem markedet i Danmark og Italien 9
Kilder: 9

Uddrag
Italien er hjemsted for nogle af de mest berømte luksustøjmærker i verden, og Italien er repræsenteret af et stærkt tøj- og beklædnings marked med en omsætningsværdi på 32,0 milliarder euro i 2018, og husholdningernes. forbrugsudgifter til tøj, som beløb sig til omkring 52,4 milliarder euro, i det år.

I Italien er tøj ikke kun noget, du bærer for at holde dig varm. Italienere har et helt andet forhold til mode end de fleste nordeuropæere, og hele deres liv handler om at gøre et godt indtryk.

Elegance er i italienernes blod, og de fleste foretrækker at spare på noget andet end den nyeste mode. I Italien er det ydre alt, og i enhver sammenhæng forventes en sikker modesans, en velplejet frisure og elegante sko.

Uanset om du er på arbejde, i supermarkedet eller i din fritid. I Milano var der ved hvert hjørne en ny designbutik, såsom Louis Vuitton, Gucci og Prada.

Idet man vandrede på gaderne, så man hundredvis af shopper, som der gik ind i disse designbutikker. Og med god samvittighed kunne man ikke selv modstå at gå ind i disse butikker for at skygge det dyre tøj.

Personligt blev jeg overvældet da jeg så priserne på nogle af disse stykker tøj, og var uforståelig overfor deres pengeforbrug af designer.

De dyre “high-end” mærker som Prada, Louis Vuitton og Prada, tilbyder en eksklusiv service, Lige så snart man kommer ind ad døren bliver man taget imod som om man er en helt speciel person, herfra kommer der en fra personalet og går rundt i butikken med en og forklare om deres tøj mm.

Hvor man fx i Danmark ville blive modtaget som en normal kunde. Selv om det samme brand står bag.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu