Det giver mening, når det gælder | Analyse | Forsvaret

Indledning
Mange drømmer om at komme ind i forsvaret, enten for at være i hæren, flyvåbnet, søværnet, beredskabsstyrelsen eller hjemmeværnet.

Det er ikke alle har der har en rygrad til at være i forsvaret, der kræver hårdt arbejde og troen på sig selv hele tiden, hvis man gerne vil være i forsvaret.

Det kræver en stor vilje styrke at være i forsvaret, man skal kunne tænke klart, selv i de mest pressede situationer, og når det brænder allermest på, man skal kunne træffe en hurtig beslutning.

I rekrutteringsvideo "Det giver mening, når det gælder" som er lavet af forsvaret gives der et indblik i hvordan det er at være Christina som er kontrol- og varslingsofficer i Flyvevåbnet.

Hvis man kunne tænke sig at gennemføre uddannelsen for at blive jægersoldat eller frømand, skal man kunne klare det meste, man skulle kunne overleve næsten ikke at sove og man skal være klar når man mindst venter det.

Uddrag
De første 12 sekunder af "Det giver mening, når det gælder” her er det hurtige klip, som varer 3-4 sekunder før der igen bliver skiftet billede.

Dette giver en giver en spænding og en dynamik. Når Christina snakker, så er det længere klip, hvor der bliver brugt parallelklipning, der bliver vist billeder at de ting som hun fortæller om, da hun fortæller om hun har boet i Englang bliver der vist billeder af hende i England (0:26-0:34).

Klippene i "Det giver mening, når det gælder” er domineret af normal perspektiv. Ved at der er normalt perspektiv så giver det en følelse at det ikke er så opsat det hele selvom der bliver lavet interviews.

Hvor i mod der i ”Bliv Jægersoldat el. Frømand i Forsvaret” kun er hurtige klip på 3-4 sekunder, det giver et hvis tempo i reklamen, og det giver en dynamik i de forskellige klip.

Det gør at der er en bevægelse i klippene, og på den måde føler man at man kan relatere til det, og at man også på en eller anden er måde er med til de ting som personen udfører fordi at klippene virker så realistiske som de gør

man kan se at klippene ikke på nogle måde er opstillet, og der har heller ikke stået et helt kamera hold bag ved som har stået og sagt hvordan personen skulle udføre de forskellige ting.

Kameraet i rekrutteringsvideo er sat på maven af den person, som udfører de forskellige discipliner som bliver vist i filmen og derfor er det også filmet ud fra et normal perspektiv.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu