Indholdsfortegnelse
1. Karakteriser det danske fitness marked. Besvarelsen må maksimalt fylde 2400 anslag inklusive mellemrum. Inddrag som minimum bilag 1,3,9.
2. Analyser 2-3 relevante omverdens forhold, som påvirker fitness branchen

Uddrag
Fitness World, hvilket er Danmarks største fitnesskæde har haft en øget omsætning i 2019 for femte år i streg med et salg på 1,6 mia. kr. Kæden har dog været hårdt ramt af Covid-19, så de har haft et tab på 56 mio. kr.

I dag er Fitness World ejet af Puregym. Fitness World blev stiftet af Henrik Rossing i 2005 og da Fitness World har købt den schweiziske fitnesskæde Basefit, har Puregym både adgang til Danmark, Schweiz og Polen.

En anden dansk fitnesskæde er Loop Fitness, De har et mål om at have 200 træningscentre. Loop Fitness er Danmarks næststørste fitnesskæde, som ikke er et traditionelt fitnesscenter. Loop Fitness bruger ideen om cirkeltræningskonceptet, som foregår i hold.

Som består af 24 minutters helkropstræning på maskiner i en rundkreds. Man bruger en maskine i et bestemt antal minutter og så skifter man maskine og sådan kører man rundt i en cirkel.