Uddrag
Handlingsforslag 1: Amazon FBA
I videoen om Cykelpartner.dk’s konkurrenter fremgår det at Amazon er en stor spiller og en konkurrent når det kommer til syd fra Danmark.

Vores første handlingsforslag går ud på at benytte konkurrenten Amazon til Cykelpartner.dk’s egen fordel.

Det gør de ved brug af Amazon’s “FBA” Fulfillment by Amazon, hvor Cykelpartner.dk får deres egen lagerplads hos Amazon, og kan sælge deres varer gennem Amazon.com uden at skulle tænke på noget som helst, andet end at få fragtet deres varer fra leverandørerne over til Amazon.

Amazon klarer den hårde del af arbejdet med lagerstyring, indpakning og afsendelsen til slutkunden.

Handlingsforslag 2: Udvide til Holland
Holland er Europas førende cykelland, og derfor kunne det være en oplagt idé at udvide til Holland.

Da de kunne sælge en del til hollændere, der er 17,08 millioner indbyggere i Holland. Hvilket er en del mere end i Danmark.

Miljø afstanden mellem Holland og Danmark er meget lille, det øger attraktiviteten for udvidelse til Holland da det ville kunne gøres uden de store ændringer i nuværende markedsføring samt måden at drive virksomheden på.

Handlingsforslag 3: Triatlon Event
Et event der bliver holdt i København, for at samle penge til velgørenhed. Dette betyder alt overskud og donationer skal doneres til diverse fond der støtter velgørenhed.

Denne event skal også bruge til lancering af nye produkter. Disse produkter skal sælger i små boder, som bliver sat op. Boderne skal også bruges til at sælge nuværende produkter.

For ikke at miste penge, skal det være tilbudsvarer, da det også vil tiltrække flere kunder. Der vil også være fremvisninger er de nyeste cykler på markedet for cykel fanatikere, som leder efter noget nyt og spændende.