BoConcept | Internationalisering

Indholdsfortegnelse
Opgave 3
- Økonomiske forhold:
- Demografiske forhold:
- Kulturelle forhold:

Opgave 4
- Det er en fordel for BoConcept at anvende franchising som indtrængningsstrategi på et nyt marked.
- Der er behov for tilpasning af produktparameteren på det japanske marked.
- Den japanske kultur har ingen betydning, når BoConcept opererer på det japanske B2B-marked.
- Med udgangspunkt i din besvarelse af opgave 1 - 4 og relevante bilag skal du:
- Identificere en udfordring for BoConcept. Diskuter mulig(e) løsning(er) af den valgte udfordring.

Uddrag
For at analysere de 2-3 forhold som har haft en særlig betydning for BoConcept på det japanske marked, vil jeg benytte mig af den uafhængige omverden i omverdensmodellen.

Den uafhængige omverdens model bruges da den tegner et godt overblik over de eksterne forhold som har haft en særlig betydning for BoConcept.

Der vil skrevet om de kulturelle forhold, de økonomiske forhold og demografiske forhold, eftersom de har haft stor betydning for BoConcepts etablering på det japanske marked.

---

Kulturelle forhold: Noget at det som har haft størst betydning for BoConcept er de kulturelle forskelligheder mellem Danmark og Japan.

I Japan har de nogle helt andre værdier som de vægter højere end i Danmark. I Japan er man meget mærkeloyale, dog er den yngre forbruger mindre og den ældre forbruger mere mærkeloyal.

Derudover er Japan meget mere overbærende end vi er i Danmark. Japan er nemlig et af verdens største luksusmarkeder og vil derfor også gerne give penge for et flot funktionelt design i en god kvalitet.

Dette gør at BoConcept har haft mulighed for at tilpasse sig disse værdier som er gældende i Japan, og på den måde kunne etablere sig bedst muligt på det japanske marked.

I forhold til demografien kan det ses at Japan lever meget mere tæt end vi gør i Danmark. Dette gør også at boligerne er mindre, og derfor skal BoConcept prøve at gøre dem mindre og med muligvis større brugsnytte.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu