Arla | IØ | 12 i Karakter

Indholdsfortegnelse
Internationalisering Præsentationsopgave
Opgave a – Arla Kærgården
Opgave B – Arla Lurpak
Opgave C – Cocio
Opgave D – Castello
Opgave E – Puck Ost
Opgave F – Arla Cheasy
Opgave G – Arla Baby & Me

Præsentationsopgaven

Artikel Om Arla 2021
- Stærk Start På åRet Får Arla Til at Se Lysere På 2021

Uddrag
Arla Foods fik hurtigt omstillet sin produktion til at imødekomme den markante stigning i efterspørgslen efter mejeriprodukter i detailhandlen i forbindelse med covid.

Koncernens samlede omsætning steg fra 2,5 milliarder Euro i 2019 til 2,6 milliarder Euro i 2020.

De seneste års succes samtidigt med en række omkostningsbesparelser har betydet en stabil mælkepris til andelshaverne, og en stærk likviditet som styrker virksomheden i at investere yderligere i fremtidig vækst.

---

Castello har været et af Arlas 3 hovedbrands siden 2006 og har en lang historie bag sig. Castello produkterne markedsføres i Danmark og eksporteres til udlandet i Sverige, Norge, Tyskland, England, Holland, USA, Canada og Australien.

Catellos digitale kampagne ”Feed your senses” nåede ud til mere end 300 millioner forbrugere over hele verden med sit digitale indhold med inspiration til gode madoplevelser, herunder med Castello.

Samtidigt har et indholdspartnerskab med opskriftsplatformen "Tastemade", som blev lanceret på seks markeder, betydet at Castello® rykkede tættere på de yngre forbrugere.

Det har mere end tredoblet forbrugerkontakten for Castello® i 2020 sammenlignet med 2019. Den digitale kampagne har sammen med effektive butikskampagner (sales promotion aktiviteter) skabt en vækst på færdigpakket ost på mere end 6%.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu