Indledning
Det uddrag i planen jeg har læst, er om en otte årig dreng ved navn Morten, som bor med hans forældre, og to søskende Jonas og Pernille.

De bor ved noget som dengang blev kaldt “Urbanplanen”, som blev bygget i 1960 i et forsøg på at skabe boligkomplekser til københavnerne som var billige, men samtidig havde grønne områder.

Som årene gik blev det mere og mere et ghettoområde, og her i 1990 hvor uddraget finder sted, bor Morten i Urbanplanen, mens det er forvandlet om til en ghetto.

Indholdsfortegnelse
Fortæller:
Synsvinkel:
Tema:

Miljøkarakteristik:
- Urbanplanen:
- Mortens ide om det fremtidige miljø:

Personkarakteristik
- Morten:
- Fortolkning og stedets betydning:
- Budskab:

Uddrag
Vi får også hurtigt skabt en ide om hvordan Mortens tanker har skabt det nye hjem de skal bo i, nærmest mere end hvad man hører om Urbanplanen.

Stedet her er fyldt med kærlighed. Det er familievenligt, og det perfekte miljø at vokse om som barn. Huset er en fin Villa med rødt tag, og god plads. Dette hus er det ideelle hus til den såkaldte perfekte familie.

Der er selvfølgelig en hund, og det ville ikke være en overraskelse hvis det var en klassisk labrador eller golden retriever.

Haven har kort, tætklippet græs og der er selvfølgelig et fodboldmål hvor børnene og deres venner kan hygge sig på de varme sommerdage med at spille bold i havn.

Kigger man over på den anden side af huset finder man også normal, flinke og snaksagelige naboer, som også har børn.