Urban Gym | Afsætning

Indledning
I tyskland er der meget fokus på bl.a.: Flid, disciplin, grundighed, meget faktuel kommunikation, stor fokus på status, titler og uddannelse, og så er der meget fokus på at man viser at man kan finde ud af det man gør.

Det betyder at Urban Gym skal vise en mere faktuel og virksomhedsdrevet forretning, uden al for megen smalltalk.
Fra de tyske virksomheder/samarbejdspartnere, kan der være forventninger om, at der er styr på dokumentationen omkring fitness udstyret overholder regler og lovgivning. Også at der bliver snakket formelt og ordentlig tale i kontrakter såvel som mødelokaler.
Urban Gym skal også huske at skrive alt vigtigt ned, og sikre sig at dette også står så andre kan se de har styr på deres ting.

Indholdsfortegnelse
Terpstras
- Værdier og normer
- Social opbygning
- Teknologi
- Lovgivning
Hofstede
- Magtdistance
- Individualisme
- Maskulinitet
-Usikkerhedsaversion

Uddrag
Magtdistancen i Danmark er meget lav, hvilket betyder for Urban Gym, at man pt. har et tæt forhold til sit personale og derfor et fladt hierarki. I Tyskland er magtdistancen lidt større end i Danmark, det vil betyde for Urban Gym, at hierarkiet er lidt anderledes, og at chefen generelt har lidt ‘mere magt’ udadtil og et mere professionelt forhold til sine ansatte. Det betyder primært, at man skal implementere flere lag i virksomhedens ledelse, så man afgiver ansvaret til højere ‘magter’, med erfaring og på papiret en højere stilling. Med henblik på salget af fitness abonnementer betyder det for Urban Gym, at man som udgangspunkt skal bruge flere penge på personaleomkostninger, men det giver overordnet set et mere ‘lige til’ brand og virksomhedsstrategi, med et klart udgangspunkt for alle centrene.

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!