Unge føler sig presset til valg af karriere | Klumme

Indledning
Lige inden sommerferien havde mine klassekammerater og jeg et undervisningsforløb, hvor vi blev introduceret til ungdomsuddannelserne. Forløbet skal hjælpe os til at blive afklaret, så vi ikke fortryder vores valg senere.

Men alt behøver ikke at være forud tænkt og planlagt. Det kan nemlig stige en til hovedet, hvis man skal tage beslutningen om ens karriere allerede som 15-årig.

Indholdsfortegnelse
Forfatter/journalist
Titel
Webside/kilde

Uddrag
Måske har du allerede en forestilling om, hvor du vil hen og hvad du vil foretage dig. Jeg ved stadig ikke, hvad jeg foretager mig om 10 år, men processen derhen er en vigtig rejse, som ikke bør fremskyndes.

Selvom fremtiden er uklar, er det vigtigt at gøre sit bedste, så døre holdes åbne og mulighederne ikke mistes. Jeg skal på det almene gymnasie, fordi der ved jeg, at ingen døre lukkes. Men selv dér, skal jeg tage stilling til valg af retning.

At finde sin egen vej, er en dannelsesrejse, hvor man lærer at stå på egne ben. Så når jeg tænker på fremtiden, er det helt okay, at den ikke er fastlagt.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu