Indledning
I selve kortfilmen, som er blevet lavet af interesseorganisation Mino dansk. Som er denne organisation som kæmper for de minoritetsborgere som befinder sig i Danmark.

I filmen bliver man præsenteret for en minoritet familie. I filmen bliver der sat fokus på ydre, som danner denne forskelle imellem minoritet og dansker.

I filmen bliver vores hovedperson sat anderledes på forhold til hendes baggrund. I filmen bliver der et enkelt spørgsmål, som afhænger af alt filmens indehold.

Føler du dig anderledes? Det er en dialog imellem hende og hendes bedstefar. Bedstefaren for denne lange flashback fra hans ungdom, og hans ankomst til Danmark.

I filmen bliver der benyttet stedmotiv, der for os, som ser filmen til at følge med i hans rejse.

Dermed af hans tidshorisont som han ankom til Danmark, meget mere anderledes. Det kan man se på hans påklædning, som kendetegner at hans ankomst ikke var i denne tidsafsnit.

Uddrag
Hun stiller klassen en vigtigt spørgsmål, som er ”føler i jer anderledes”. Hun troede inderligt hun var den eneste der have denne tankegang, med at hun følte sig anderledes i forhold til andre.

Men halvdelen af hendes klasse rakte hånden op. Som viser sig med tiden at hun ikke, som er ældre har denne tankegang med at føle sig anderledes.

Men mange børn inderligt går med tanken om at føle sig anderledes. Grunden til, at tiden har gjort sig, så åbent om man føler sig anderledes. Er nok hvordan landet alligevel ikke bliver helt fordomsfrit.

Som kan resultere sig i at mange børn har en inderlig tankegang som de holder for sig selv. Filmens karakter er mere vores mandig hovedperson, som er bedstefaren.

Som sætter denne historie i gang med hans ankomst til Danmark. At det ikke har været den letteste rejse. Men han ankommer til Danmark ret ungt.

Han arbejdede virkeligt hårdt. For at begynde forsørge sig selv. Hans historie i fortiden viser barnebarnet det sande resultat i hvordan man begynder at føle sig accepteret.

Så har vi vores kvindelig hovedperson, som hedder Selma. Hun er en pige, som gerne vil blive accepteret for sine sande, jeg. Da hun ofte bliver set anderledes fra de andre personer.

Ud fra kortfilmen er hun, en meget uskyldig person. Som bare mangler denne accept af de andre, at det er okay og at være anderledes. Så har vi også det, som jeg kalder, vil bipersonerne.

Det er Selmas forældre og danskerne. Personerne som er medvirkende i kortfilmen, så er der nogle som relationer med hinanden.

Selma og hendes bedstefar, og derimod de resterende familiemedlemmerne som er spiller familie i kortfilmen. Så har vi danskerne som spiller den dominerende rolle i filmen.

Så man kan se, hvordan minoriteterne har det, så på den måde benytter de patos så man kan se denne synsvinkel der er imellem danskerne og minoriteterne.