Træning under juice kur | Hvad skal man være opmærksom på

Juice bølgen har ramt Danmark og flere og flere vælger at drikke juice i forbindelse med deres kur og træning. Der findes mange forskellige typer juice, og vælger du at drikke den rigtige type juice, kan det give dig en fordel.

En god appelsin juice har sine fordel, bl.a. er den rig på c-vitaminer og andre vigtige stoffer. Der kan være flere fordele at gå på en juice kur. Hvis du vælger den rigtige type juice, kan det være med til at rense din krop og give dig en bedre fordøjelse og et bedre immunforsvar.

Det er ingen overraskelse at frugt og grønt er sundt for dig, dog kan det være en udfordring at få spist de anbefalede stykker frugt om ugen. Derfor er juice et super supplement for at sikre, at man får rigelig med frugt og grønt. For det er nemlig ikke kun frugter du kan putte i din blender, du kan også lave dine egne grøntsagsjuice.

Der er dog snak om, at juice ikke er sundt. Frugtjuice som er blevet blendet af friske og modne frugter har en meget høj og naturlig indhold af frugtsukker, hvilket giver et kalorieindhold, som man kan sammenligne med en sød læskedrik. Her mener flere eksperter, at juice kan være en usund kost. Men igen, så kommer det helt an på, hvilken slags juice du vælger at blende.

Du kan nemlig blende din helt egen juice, så du selv kan styre hvilke frugter og grøntsager du ønsker. Du kan finde et stort udvalg af blendere og slowjuicere her. På hjemmesiden kan du også finde et bredt udvalg af juiceopskrifter, så du ikke behøver at eksperimentere med forskellige frugter og grønt.

En smart ide er, at du laver din juice om morgenen, når du har lavet juicen færdig, så sætter du den ind i køleskabet. Når du kommer hjem efter en hård træning om eftermiddagen, kan du nyde et koldt glas juice, som vil give dig energi til resten af dagen.

Før du begynder at dykke ned i juice universet, så kan det være en god ide at læse op på stoffet og blive klogere på hvilke slags juice der er smarte i forbindelse med din træning og hvilke slags juice, der er bedst til den sunde tand.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu