Indledning
Tesla har haft stigende fokus på bæredygtighed, hvor man producerer bæredygtige biler samt etablerer man også mange lade stationer. Tesla brager nu mod en stjernekurs på aktiemarkedet.

Uddrag
Tesla har haft fokus på bæredygtighed, hvor de producere elbiler, som kan oplades med en ladestander. Tesla er miljøvenlige, da de producerer elbiler og elbiler er mere miljøvenlige end dieselbiler.

For at skabe et økosystem, som er baseret fuldstændig på bæredygtig energi, har virksomheden designet en masse unikke energiløsninger

Powerwall, Powerpack og Solar Roof, hvilket gør, at husejere, virksomheder og forsyningsselskaber er i stand til at administrere produktionen, lagring og forbrug af vedvarende energi.

Tesla har så tænkt på en masse innovative ideer og har gjort en masse tiltag. Tesla har overordnet set udført handlinger, som er miljøvenlige.

Tesla er også god til handling, så de tænker på noget innovativt, og udføre det til en handling. Tesla har flyttet sig med udviklingen, og kursen i aktiemarkedet ligger på 755, hvilket svarer til ca. 4700 kr.