Indholdsfortegnelse
Støtteaktiviteter - Upstream aktivitet:
Primære aktiviteter - Downstream aktiviteter:

Uddrag
Støtteaktiviteter - Upstream aktivitet:

Infrastruktur: Dan Cake er en ejet af Givesco og er en del af et større koncern. Datterselskaber hvor henne? Fordelen ved??? Ledelse er?

Menneskelige ressourcer: Dan Cake har antal ansatte, som er fordelt i produktion og administration, de kører i 3 holds skift produktion - 90% er ansatte i administrationen.

Teknologi: De anvender teknologi i alle led i værdikæden, altså alt fra indkøb - produktion til salg - markedsføring. Det gør man fordi man vil sikre sig, at man er konkurrencedygtige.

Indkøb: Man må formode, at de har en fælles indkøbsafdeling for at sikre de bedste priser og leveringsbetingelser. Indkøb handler ikke kun om råvarer men også om maskiner, borde - altså ALT de indkøber.

Primære aktiviteter - Downstream aktiviteter:

Indgående logistik: De indkøber råvarer til billige priser, men stadig gode varer. De har et råvarelager til deres varer - de har en lang holdbarhedstid.

Produktion: Hvor ligger produktionen henne? I hvilke lande? Og det skal være en billig arbejdskraft hos Dan Cake. Højteknologisk - masseproduktion. Produktudvikling - fokus op at forny sig.

Udgående logistik: Hvem sælger de til? Og de forventer hurtig levering. Færdigvarelager eller ordreproducerende?

Markedsføring og salg: Dan Cake laver producentmærker og privat label. Dybt eller ikke særlig dybt sortiment? Dybt - de har ikke cykler, makeup osv. Men de har mange forskellige varianter af kage.

Pris: Dyrt eller billigt? Hvilken prisfastsættelsesmetode bruges der? - Omkostningsbaseret eller markedsbaseret.

Dan cake bruger omkostningsbaseret prisfastsættelsesmetode, fordi de går ud fra hvad der er billigst.

Hvilken prisstrategien benyttes der? Ved Dan Cake er prisstrategien er en maksimering af markedsandel - det handler om at de skal sælge så mange som muligt for at lave profit.

Er produktet priselastisk? Dan Cake er ikke priselastisk på langt sigt, fordi hvis prisen blev sat ned så ville folk ikke købe mere.