Streaming | Omverdensanalyse | Noter Afsætning

Indledning
Det danske marked for streamingtjenestemarked er præget af store ændringer, der har ført til en grundlæggende ændring i forbrugeradfærd. Den grundlæggende forklaringsfaktor for dette er teknologisk udvikling.

En del af årsagen er, at markedet for streamingtjenestetjenester i stigende grad drives af det såkaldte "innovatørs dilemma", da nye teknologirstatninger erstatter eksisterende teknologier og derved skaber nye innovative forretningsmodeller.

Indholdsfortegnelse
Konkurrenter:
Kunder:
Teknologiske forhold:

Uddrag
Årsagen skyldes hovedsageligt, at en stor del af de associerede virksomheder i denne branche ser ud til at konkurrere med hinanden gennem aggressive og vedvarende prisnedsættelser.

For eksempel forventes det, at både Apple og Disney vil komme ind på markedet til en pris, der er lavere end det faktiske markedsprisniveau, og under alle andre betingelser, der er lige, vil hård priskonkurrence svække branchens rentabilitet og derved svække dens attraktivitet.

”Disneys streamingtjeneste, Disney+ vil tilbyde de nordiske brugere originalt indhold fra Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic og satser desuden på at konkurrere med de etablerede streamingtjenester på pris.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu